SNEL ONDERDELEN ZOEKEN

Over ons

Stofzuigeronderdelen.nl is sinds 1999 online. Wij waren de eerste webwinkel in Nederland met stofzuigeronderdelen en zakken. In 1999 zijn wij langzaam begonnen op Internet. Onze eerste webwinkel is nu meer dan 20 jaar online.

Filterpro.nl is onze nieuwste webshop. In deze shop verkopen we meer dan 6,5 miljoen producten van duizenden merken. Vanzelfsprekend met de service en garantie zoals u van ons gewend bent.

Op stofzuigeronderdelenonline.nl kun je producten, artikelen en accessoires kopen voor stofzuigers, robotstofzuigers, koolstoffilters maar ook koelkasten, witgoed, computers en laptops, harde schijven, printer en batterijen.

Natuurlijk zijn wij trots dat wij het het hoogste en beste keurmerk mogen voeren. De controle van Webshop Keurmerk hebben we met glans en wimpel doorstaan.

Zo kunt u er voor 100% zeker van zijn dat wij een betrouwbaar bedrijf zijn. Ook staan wij in de lijst van Geen Gedoe Garantie van de consumentenbond.

Sinds 15 jaar leveren wij ook alle originele onderdelen. Wij leveren alle merken stofzuigeronderdelen en stofzuigerzakken met meer dan 20 jaar ervaring en kwaliteitsbewaking. Wij controleren elk artikel wat hier weggaat of het goed is. Als u een product besteld wat in een doosje zit af fabriek, is het dus door ons geopend en gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij u garanderen dat het artikel perfect is. Mocht er ondanks controle toch iets mankeren aan het artikel, dan horen wij dat graag van u zodat we het kunnen verhelpen.

Bijna alle artikelen zijn ruim op voorraad, tenzij anders aangegeven bij het artikel.

Met vriendelijke groeten,

Raijmond Gielen en het team van Stofzuigeronderdelen.nl

logo filterpro nieuw

Kantooradres:
Weezenhof 12-17
6536EX Nijmegen

T. 024-3446109
E: info@stofzuigeronderdelen.nl

KvK: 56887655
BTW: NL852347959B01

Afhalen op locatie is niet mogelijk.